Bryllup Booking

Bryllup er en fest for kjærligheten. To menneske lovar å elske og ære hverandre, og å holde sammen i gode og vonde dager resten av livet. Det handlar om de to, men de to står ikke alene. Løftene blir gitt med vitne til stede. Dette er en av de største valgene og steget i livet. Og vielsen er like viktig som festen etterpå. Derfor bør også musikken være komplett.

«Så derfor spør jeg deg:» Kjærlige og elegante toner i ditt bryllup? «Hvorfor ikke velge noe annet enn trompet?» De fleste velger trompet fordi det er mest kjent. Men gjør vielsen unik ved å velge de trillende fløyelstonene fra euphoniumen til din vielse. Under vielsen brukes oftest trompeten ved inngang og utgang, men hvorfor ikke heller velge den vakre fløyelsmyke baritonen/euphonium?

Musikken og de myke tonene fra euphoniumen gir en helt spesiell stemning under vielsen og fyller hele rommet med sin vakre klang. Under vielsen kan euphoniumen supplere orgelet med inn- og utmarsj. Spille en til to solostykker og støtte på salmene. Jeg er behjelpelig med valg av sanger. Å velge hvilken Bryllupsmarsj dere ønsker å ha under vielsen i deres bryllup, er ikke alltid like enkelt. Velg den bryllupsmarsjen dere synes passer til dere. Det er mange flotte bryllupsmarsjer å velge mellom, fra de mest kjente og tradisjonelle, til noen litt mer unike og spesielle.

Du finner eksempler på mange fine under. Håper en av de passe deg, hvis ikke kan jeg spille den du ønsker for at din dag skal bli perfekt 🙂

Gjør din vielse annerledes enn alle andre

Hør hvor vakkert euphonium og orgel smelter perfekt sammen. Under et par lydfiler. Du finner mer under.

EKSEMPLER PÅ MUSIKK TIL VIELSEN

Håper å høre fra deg 🙂

En av de fineste norske brudemarsjene er «Bruremarsj fra Øre»