Våren nærmer seg med stormskritt og høysesong hvor kjærligheten blomstrer på sitt sterkeste. Mange går til det store skrittet å inngå ekteskapsløftet, som er en av de største dagene i livet. Å finne den store kjærligheten kan være strevsomt for noen, men når det endelig treffer er det  fantastisk. Vår/sommer er høysesong for inngåelse av ekteskap og man kan oppleve lykke resten av sitt liv.

Her kan du høre en av de flotteste Norsk brudemarsjer: «Bruremarsj fra Øre»

Jeg spiller oftes vielser i kirken, men har også spilt i brudesuiten på Farris bad, i et isrom fullt av isskulpturer ol, men enten sermonien foregår i kirken eller andre type lokaler er musikken en av de viktigstse rammene rundt sermonien. Mange velger trumpet til denne store dagen, men hvorfor velge som alle andre? Hva med å prøve noe som ikke er like tradisjonelt og heller prøve euphonium/bariton? Euphonium er nydelig, staselig og passer perfekt til ditt bryllup.

Giftermål har vært feiret på mange slags måter opp i gjennom tiden og forskjellige skikker og ritualer har vært praktisert. Den dag i dag er det flere forskjellige skikker som følges rundt om i verden. Dessuten vil bryllupet vanligvis bli arrangert på en måte som gjenspeiler det.

livssynet brudeparet har. Velg din dag som passer deg og ikke alle andre.

Ta gjerne kontakt
Håper å høre fra deg.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.