Det er å være sensor på hovedinstrumenteksamen er jo en ganske viktig jobb. Dette er jo en eksamen eleven har jobbet mot i 3 år. Nå er det ikke alle videregående elevene som jobber like strukturert og målrettet i alle tre årene, men flere bruker tiden godt. Så derfor er det viktig å ta oppgaven som sensor seriøst.

Jeg synes det er gøy å komme litt rundt på disse eksamene og få se nivået og høre nye euphoniumister. Det er motiverende å høre og noen har et meget høyt nivå og er klare til høyere musikkutdanning.

Det var spesielt gøy å få forespørselen om å være sensor på Skien videregående skole siden det var her jeg ble født og levde mine 5 første leveår. Skien er jo en liten by, men jeg synes det er blitt ganske koselig og fint her.

Jeg gledet meg veldig til å høre eksamenskandidaten som hadde lagt opp til et ambisiøst og fint program. Jeg koste meg veldig under konserten med så flott spill. Fint å se at det blomstrer med nye flinke euphoniumister.

Skien videregående ligger fantastisk til og har flotte og nye lokaler.

Litt kos i solen etter eksamen

På vei hjem tok jeg turen innom min tante og onkel som bor i Sande. De har et nydelig hus med masse blomster. Et idyllisk sted. Det var veldig koselig å bare slappe av, skravle og spise is med jordbær. Alltid hyggelig å ta turen innom de 🙂

I full blomst

Min tante og onkel sitt hus med nydelig hage

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.