Lørdag 7. desember samlet 65 grovmessingspillere fra Bærum og Asker seg i Kunnskapssenteret i Sandvika.

I helgen skjedde det endelig at endel av grovmessingelevene fra Bærum og Asker samlet seg for å spille julen inn. Vi har ventet et helt år på at denne dagen skulle komme. Det er jo ganske stas å kunne samle alle elevene sine sammen med andre for å skape en musikalsk happening. Det er også fantastisk når vennskap matcher på tvers av korpsene.

Innøvingen har vi gjort hver for oss med enetimer og grupper til vi tilslutt samlet alle til en felles øvelse på fredag 6. desember.

Gruppeøvelser på Haslum til grovmessingjul

Vi øver til grovmessingjul

Gruppeøvelse med den yngste gruppen på Haslum skole

Gruppeøvelse til grovmessingjul

Så var endelig dagen kommet. Ute lavet snøen ned og jeg måtte først karre meg til Asker i snøføyka før dagen endelig kunne starte i Bærum kl 9.00.
Vi var jo selvsagt spent på om vi kom til å bli ca 80 som det lå an til. Men dessverre var det endel avbud den siste uken. Men jeg var heldig med at mine 33 elever av 40 dukket opp. Hurra!

Vi er meget stolte av å stable 65 grovmessingspillere (bariton, euphonium, tuba, noen tromboner og 5 althorn) på kunnskapssentere denne dagen.
Jeg synes balangsen fra nybegynner til de eldste fikk en fin variasjon, selvom det dessverre blir minst spilling for nybegynnerne. Det ble endel tutti spill, men en av høydepunktet på konserten ble nok når tubakvartetten med Petter S sine tubaister og mine juffisterspilte «Christmas Medley». Så utrolig gøy å øve inn disse litt vanskelige låtene sammen. Det gir meg inspirasjon til å gjøre dette flere ganger, noe som planlegges å gjøre i 2020 på kulturskolen sitt 50 års jubileium.

Jeg er godt fornøyd med dagen og oppmøtet av musikanter og publikum.

Neste år blir happeningen i Asker med øvelse fredag 4/12 og konsert lørdag 5/12 det er bare å holde av dagen, og målet er å bli ENDA flere grovmessingspillere p neste konsert 🙂

Trombonekvintett

The Brazz

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.