I seks uker har jeg øvd og undervist hjemme og heldigvis ingen klager fra naboene. Håper ikke de blir sprø av Arban øvelser ol tekniske øvelser opp og ned. I dag våknet jeg kl 5:00 og fikk ikke sove. Så klokken seks stod jeg opp og sendte mailer. Øvingen startet jeg med kl 7:00, men med mute (selvsagt😅) Ikke så ofte jeg øver så tidlig lenger, men da jeg gikk på konservatoriet var det opp kl 6 hver morgen for å starte øvingen kl 7:00. Jeg har også trent 5 av 5 dager denne uken, så nå kan jeg kose meg litt i helgen.

På onsdag fikk vi beskjed av rektor at kulturskolen fortsetter undervisningen hjemme… Det er deilig å slippe stresset ut hver dag med store instrumenter, men nettundervisning 4 dager i uken er intenst når man har 39 elever og 2 ensembler. Jeg savner å dra til kunnskapssenteret for å øve og jeg savner å være i samme rom som elevene mine. Men helsen er det viktigste nå.

Vi har det gøy på Skype, zoom og FaceTime som du kan se på bildene og mange øver mer enn vanlig. Så det er veldig positivt.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.