Testing av konsertsalen i Kulturverket Flammen

Jeg har lyst til å fortelle dere om de fantastiske flotte nye lokalene til Kulturskolen i Nittedal. Jeg var så heldig å få komme  på besøk til Kulturverket Flammen hvor min gode venninne er rektor. Så flotte nye lokaler, et sted det må være inspirerende å være lærer, elev og foreldre. Her er det meste godt uttenkt med rom hvor elever og foreldre ikke trenger å sitte å vente i en kald gang mens undervisningen foregår. Det er t.o.m et råflott rom hvor elevene kan spille dataspill ol mens de venter på sin tur. I samme bygg finner dere også et topp moderne bibliotek. Jeg kommer til å ta meg flere turer dit og roe ned med en god bok og nyte de store fantastiske vinduene der.
Endelig skulle vi prøve ut den store konsertsalen, vi spilte duetter en times tid. Veldig gøy å bare spille for moro skyld 🙂 Etterpå øvde jeg i 1 1/2 time alene. Deilig sted å spille jeg kunne øvd her hele dagen:-)  En konsertsal med en nydelig akustikk. Tydelig og klart med en perfekt etterklang. Det finnes også flere konsertsaler  som er mindre. Vi trenger flere slike fine konsertsaler.
Bravo for en fantastisk jobb du har gjort Anne Mette Johannesen! Jeg tenker ikke bare på de nye lokalene, men hvordan du har bygget opp musikkskolen i Nittedal. Dette er din fortjeneste. Stolt av deg!

http://www.flammen.no/hus-og-innhold/om-kulturverket-flammen/

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.