Fredag 13. og lørdag 14. oktober kommer endelig Mnozil Brass til Bærum igjen. De spiller konserter begge dager i Bærum kulturhus, men i tillegg kommer Roman Rindberger til Bærum kommunale kulturskole lørdag 14. oktober Kunnskapssenteret
De som spiller er: skolens messingensemble (elever) og messinglærerenes 10`er ensemblet

Roman Rindberger er vokst opp i Østerrike i en musikalsk familie. Han og hans eldre bror kom over farens gamle trompet da han var 6 år. Roman elsket musikk. Han likte ikke å øve, men likte å være farens ledsager da han underviste og reiste rundt på spillejobber. Han startet ved Mozartteum i Salzburg som 17. åring.
Roman hadde i mange år jobb i orkester, men i 2004 ble han med i fantastiske Mnozil Brass.
De har mange reisedager i året, men det har gitt han mer frihet til å også dyrke sine hobbyer og undervise som er hans store lidenskap foruten familien hans. Etter å ha blitt med i Mnozil Brass har han blitt den mest synlige trumpetspilleren i verden.  På scenen representerer Roman ofte den Latinske elsker.

Jeg gleder meg masse til å observere undervisningen hans.
Det er jo ingen hemmelighet at mesterparten av øvingen blir viet min euphonium. Men fin anledning til å bruke ekstra tid på trombonen nå. Jeg liker godt å spiller 10`er ensemble og det er gøy å spille trombone også.

Masterclassen er åpent for alle. Vi trenger publikum. Håper å se deg der!                                                       De som ikke har opplevd Mnozil Brass bør løpe og kjøpe billetter nå! Bærum kulturhus

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.