Musiker

Det er viktig for meg å være både musiker og pedagog. Det gjør meg til en bedre pedagog

.

Det er viktig for meg å være musiker også. Da jeg begynte å spille som 12- åring var det drivet etter å lære nye sanger, utforske og jobbe mot nye mål som drev mye av motivasjonen min til å øve. Jeg har alltid likt å øve helt fra første dag. Det krever selvsagt mer tid og krefter å ha en jobb hvor man skal være topp oppdatert som pedagog, dirigent og musiker. Men det gjør meg til en bedre og mer motivert pedagog. Det er viktig for meg å sette med nye mål og utfordring instrumentalt. Det gjør meg komplett enten jeg skal undervise eller dirigere.

Bryllup booking


Musikken og de myke tonene fra euphoniumen gir en helt spesiell stemning under vielsen og fyller hele rommet med sin vakre klang. Velger riktig musikk som passer deg. Under vielsen kan euphoniumen supplere orgelet med inn- og utmarsj, jeg spiller en til to solostykker og støtter på salmene. Jeg er behjelpelig med valg av sanger. Gjør dagen din spesiell: velg den fantastisk vakre euphoniumet.

Begravelse booking

Det er alltid tungt å miste noen enten de står deg nær eller er en bekjent. Vi takler og reagerer forskjellig ved slike situasjoner, men en avskjed i en begravelsessermonien er en vakker måte å ta farvel med vakre ord, blomster og stemningsfull musikk. Men riktig valg av musikk gir man den triste avskjeden en siste takk. Euphonium med sin varme, vakre og mørke klang gir en rolig stemning på denne dag.