Jeg er utrolig taknemmelig som fikk muligheten til å spille konsert med Marelyn Almeida på sopran og Maria Hansli på orgel/klaver.
Det var utrolig gøy å spille sang duettene Stabat Mater av Giovanni Baptista Pergolesi. De er stemningsfulle, vakre og sørgmodige. Satsene er skrevet for solostemmer, alt og sopran, og beskriver Jomfru Marias sorg ved Jesu kors. Det ble utrolig vakkert med sang og sopran og det var morsomt å utfordre seg selv inn i sangerens verden. Jeg trur ingen har gjort Stabat Mater for sopran og euphonium før, men så flott det ble.

Det var også utrolig gøy å spille sonate for fagott av Hindemith og Concerto i f for obo av Handel igjen. Ellers spilte jeg Vocalise av Rachmaninoff, Sonate i F av Marcello, Peace av John Golland og den utrolig vakre Pie Jesu av Andrew Lloyd Webber.

Det var veldig spennende på publikumsoppmøtet denne fine fredags vårdagen og i tillegg NM for janitsjar, men det var bra oppmøte på konserten og det var gledelig. Det ble en nydelig konsert selvom jeg opplevde at min konsentrasjonen ikke var på topp. Kanskje ikke så rart med kun en banan i magen på hele dagen. Så mange konserter jeg trakterer i året er jo det unødvendig, men denne gangen glemte jeg rett og slett å spise…..
Så husk å spise! 🙂

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.