Opptak semifinalen i UMM

Det var en gledens dag da vi mottok beskjeden om at Stian fikk 1. ærespris i første runde i Ungdommens musikkmesterskap og gikk videre til semifinalen på landsbasis. Vi fikk etter hvert vite at det også denne runde sendes inn opptak på 10-15 min. Vi landet tilslutt på Concert Etude for trompet av Alexander Goedicke og Andante og Rondo for kontrabass som også er mye spilt på euphonium (Antonio Capuzzi) som skaper gode minner tilbake til min ungdom.

Stian startet hos meg da han var 8 år og nå er han 13. år. Han var/er utrolig lærevillig, interessert, nysgjerrig og lærer utrolig raskt. Det beste han vet er å spille forte sanger så jeg har måtte lirke inn rolige sanger underveis 🙂 Jeg så raskt at Stian har et spesielt talent. Han har alltid vært pliktoppfyllende og flink til å øve mellom timene. Men for å trigge motivasjonen hans til nye utfordringer må de riktige stykkene finnes frem, så jeg har alltid flere forslag når et nytt stykke skal velges.

Det er veldig morsomt at Stian har gått videre til semifinalen og veldig fortjent. Jeg har opplevd mange seiere og gode plasseringer med elever og korps opp igjennom årene. Jeg er stolt av alle elevene mine uansett nivå, men litt spesielt stolt av Stian må det lov å være nå. Uansett om man har fått et spesielt talent eller ikke må det øves noe Stian har vært flink til.

Vi har hatt to dager med opptak og en øvelse i vinterferien. Jeg kan stolt presentere programmet for semifinalen i UMM som har frist 1. mars. Se videoer under. God fornøyelse.

Concert Etude av Alexander Goedicke

Andante - Antonio Capuzzi

Rondo- Antonio Capuzzi

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.