Om mine elever

Om mine elever

Litt om mine elever og mine erfaringer.
Se mer på bloggen om det å spille
et messinginstrument

En instrumentalpedagog er en musikkpedagog som underviser i enkeltinstrumenter, musikkteori og musikkhistorie. Dersom instrumentalpedagogen jobber med barn, går mye av jobben ut på å inspirere til musikkglede og lære bort grunnleggende ferdigheter i et instrument. Instrumentalpedagoger som underviser på høgskole eller universitet utdanner profesjonelle musikere.

Jeg underviser hovedsakelig elever i alderen 6-19 år, men har også flere voksenelever privat. Jeg leder flere ensembler og har holdt på med dette siden jeg var 14-15. år. Jeg har en enorm glød og glede ved å oppnå mestring, spilleglede og kvalitative resultater sammen med musikanten. For å nå målene jobber jeg aktivt med musikantens motivasjon, musikalitet og solid grunnopplæring. Nøyaktighet, lek, sang og dans i undervisningen er noen av faktorene som blir brukt. Jeg blir også booket mye for seminarer ol for både barn og voksne. Det musikalske sluttresultatet er meget viktig for meg.

Jeg har ofte hatt solister og ensembler med i ulike mesterskap. Der jeg har oppnådd mange toppplasseringer i distriktmesterskap og i Norgesmesterskap. Jeg har i dag flere elever privat på både bariton og trombone ved siden av vanlig undervisning i Bærum kulturskole og ved St. Hallvard videregående skole. Trenger du hjelp til å komme videre med spillingen? Eller trenger du nye tips og motivasjon for å øve? Jeg gir gjerne privattimer.

Ta kontakt for mer informasjon.

UTEK

Tubakvartetten ved Bærum kulturskole som jeg satte sammen og ledet i perioden 2006-2014.

Viking marsj

Noen av mine unge elever for 4 1/2 år siden. Her med Vikingmars og kun spilt i en måned.
Utrolig herlig

Heia bariton!!!

Noen av mine elever på bariton (og min eneste elev på althorn) fra Haslum Jentekorps beskriver hvordan det er å være elev ved Bærum kulturskole.

En musikant kom marsjerende

Sommerkonsert på Kunnskapssentert (juni 2016) ved Bærum kulturskole. Her er mine yngste elever som har spilt knappe 8 måneder, på bariton og trombone.